Henriks veckobrev v. 50

Årets nyföretagare – Musikhjälpen – Sollentuna har Sveriges bästa idrottsanläggning

 

Årets nyföretagare 2017

I veckan blev det klart vem som blir årets nyföretagare i Sollentuna. Det är fjärde året som Nyföretagarcentrum Sollentuna och Sollentuna kommun delar ut priset. Detta år går priset till SVEA Solar AB som på kort sikt har vuxit till att bli en av de ledande aktörerna i Sverige inom solcellspaneler och förnyelsebar energi. Stort grattis till dessa drivande entreprenörer!

 

Friidrottshallen – årets idrottsarena

Tidningen Sport & Affärer har utsett Sollentuna Friidrottshall till Årets idrottsarena i Sverige. Sollentuna friidrottshall invigdes i november 2016 och är den första toppmoderna friidrottsarenan i hela Skandinavien. I utnämningen lyftes särskilt den innovativa modell som vi har använt oss för att genom samverkan med andra kommuner skapa förutsättningar för en regional idrottsanläggning. Kul att vårt arbete uppmärksammas!

 

Musikhjälpen

Imorgon lördag kommer jag att medverka i Sollentunas egen insamlingsbössa till stöd för Musikhjälpen. Arena Satelliten startar en livepodd från kl 16.00 där jag kommer att intervjuas om bl.a. mitt uppdrag som kommunalråd och om vikten av denna insamling. Musikhjälpens tema 2017 är ”Barn är inte till salu”. Lyssna gärna på mig och många andra medverkande på lördag och gå gärna in på länken nedan för att ge ditt bidrag till Musikhjälpen:

 http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/sollentunahjalpen