Moderaterna är ett parti för kvinnor

Inte kunde jag ana att det inom mig fanns en övertygad moderat när jag i början på 1960-talet gick på Läroverket i Nässjö.

Moderaterna blev för mig ett parti för kvinnor, ett parti som står för att arbete ska löna sig samt ordning och reda i ekonomin. Jag tycker att det är Moderaterna som mest värnar om demokratin vilket är livsviktigt för mig. Jag har varit i Libanon i FN-tjänst i 1 år under mitt liv och har själv därmed upplevt hur det är att under en tid leva i ett patriarkalt samhälle.

Jag blev medlem i Moderaterna år 2003 och då bodde jag i Sollentuna sedan några år tillbaka. Jag kunde tyvärr inte fortsätta mitt yrkesliv som sjuksköterska på grund av en axelskada men var frisk för övrigt och full av nyfikenhet att lära känna min nya kommun! Jag blev snabbt välkomnad i Sollentunamoderaterna och blev aktiv under två mandatperioder inom två nämnder och ett råd, Funktionshinderrådet, och där speciellt kom mina kunskaper och samhällsengagemang till god nytta!

Numera är jag mycket engagerad i styrelsen för Sollentunamoderaterna sedan 6 år tillbaka och det är jätteroligt och givande! Vill du också gå med i Moderaterna? Skicka oss ett meddelande på Facebook så hjälper vi dig.